Woondromen waarmaken in Kavels Achter de Duinen

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom. Met plezier nemen we u mee in de beleving van Kavels Achter de Duinen. Dit project is onderdeel van woongebied ‘Achter de Duinen’ in Westmade-Noord.

Ontspannen wonen waar kust en stad elkaar ontmoeten

Houd u van zee, strand en duinen? En gaat uw hart sneller kloppen bij het idee van zelf een huis bouwen. Dan is dit dé plek om te wonen. Want vanuit de nieuwe wijk wandelt of fietst u via de informele paden zo naar de kust. De sfeer van het duingebied Solleveld wordt de wijk in getrokken, zodat de zee altijd dichtbij voelt. Daarbij ligt recreatiegebied Madestein op een paar minuten loopafstand én met een kwartier rijden bent u in hartje Den Haag.

Bouw uw eigen huis

De 60 zelfbouwkavels maken woondromen waar. Om de architectuur in de wijk op elkaar aan te laten sluiten is een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Ook is voor elk kavelnummer een kavelpaspoort gemaakt. In dit document staan de ‘bouwregels’ en wordt het proces uitgelegd. Het kavelpaspoort biedt samen met het beeldkwaliteitsplan alle informatie voor uw architect om tot een passend ontwerp te komen.

Duin- en poldersferen

De kavels komen langs de Oorberlaan in Monster en sluiten aan bij de rest van woongebied ‘Achter de Duinen’ met de projecten Noorderduin, Duyn en Boomgaerde. Hier ervaart u straks dezelfde ontwerpsfeer als bij de kavels. In Achter de Duinen ontmoeten duin- en poldernatuur elkaar en daar is de architectuur op geïnspireerd. Van typisch koloniale kustarchitectuur aan de duinzijde tot meer landelijke architectuur richting het polderlandschap. In het beeldkwaliteitsplan staat omschreven hoe u daar samen met uw architect invulling aan geeft op het gebied van kleur, kapvorm en materialisatie.

Beeldkwaliteit

In Achter de Duinen ontmoeten duin- en poldernatuur elkaar en daar is de architectuur op geïnspireerd. Van typische kustarchitectuur aan de duinzijde tot meer landelijke architectuur richting het polderlandschap. In het beeldkwaliteitsplan staat omschreven hoe u daar samen met uw architect invulling aan geeft op het gebied van kleur, kapvorm en materialisatie.

Planning en aanmelden

Het streven is eind 2022 in verkoop te gaan met fase 1. Om op de hoogte gehouden te worden is het belangrijk dat u zich (opnieuw) aanmeldt én uw eigen account aanmaakt via de button AANMELDEN. Dan weet u zeker dat u altijd het laatste nieuws als eerste ontvangt en wordt u als eerste geïnformeerd over de start van de verkoop.

Inschrijven gemeente Westland

Randvoorwaarde om voor een kavel in aanmerking te kunnen komen is dat u ook bent ingeschreven als woningzoekende bij de gemeente Westland in het woningzoekende registratiesysteem. Mochten er bij de inschrijving op de kavels meerdere gegadigden zijn voor hetzelfde kavelnummer, dan bepaalt het registratiesysteem -op basis van hoe lang u ingeschreven staat- of u voorrang krijgt bij het toewijzen van die kavel.

Nieuws over kavels achter de duinen

Filter

Nieuws

Bekijk hier de informatievideo over Kavels Achter De Duinen

augustus 31, 2022
Voor de verkoop van de kavels is gekozen voor de makelaarsteams van Borgdorff Makelaars en…
Nieuws

Bestemmingsplanprocedure Westmade-Noord tussenuitspraak

juli 15, 2022
Voor het gebied Westmade-Noord loopt op dit moment een bestemmingsplanprocedure. Eerder is bezwaar aangetekend op…
Nieuws

Website live, prognose start verkoop eind 2022

mei 28, 2022
Met het lanceren van deze website in het voorjaar is een start gemaakt met een…