Woondromen waarmaken in Kavels Achter de Duinen

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom. Met plezier nemen we u mee in de beleving van Kavels Achter de Duinen. Dit project is onderdeel van woongebied ‘Achter de Duinen’ in Westmade-Noord.

Ontspannen wonen waar kust en stad elkaar ontmoeten

Houd u van zee, strand en duinen? En gaat uw hart sneller kloppen bij het idee van zelf een huis bouwen. Dan is dit dé plek om te wonen. Want vanuit de nieuwe wijk wandelt of fietst u via de informele paden zo naar de kust. De sfeer van het duingebied Solleveld wordt de wijk in getrokken, zodat de zee altijd dichtbij voelt. Daarbij ligt recreatiegebied Madestein op een paar minuten loopafstand én met een kwartier rijden bent u in hartje Den Haag.

Met uw eigen architect aan de slag

De zelfbouwkavels maken woondromen waar. Om de architectuur in de wijk op elkaar aan te laten sluiten is een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Ook is voor elk kavelnummer een kavelpaspoort gemaakt. In dit document staan de ‘bouwregels’ en wordt het proces uitgelegd. Het kavelpaspoort biedt samen met het beeldkwaliteitsplan, alle informatie voor uw architect om tot een passend ontwerp te komen.

Duin- en poldersferen

De kavels komen langs de Oorberlaan in Monster en sluiten aan bij de rest van woongebied ‘Achter de Duinen’ met de projecten Noorderduin, Duyn en Boomgaerde. Hier ervaart u straks dezelfde ontwerpsfeer als bij de kavels. In Achter de Duinen ontmoeten duin- en poldernatuur elkaar en daar is de architectuur op geïnspireerd. Van typisch koloniale kustarchitectuur aan de duinzijde tot meer landelijke architectuur richting het polderlandschap. In het beeldkwaliteitsplan staat omschreven hoe u daar samen met uw architect invulling aan geeft op het gebied van kleur, kapvorm en materialisatie.

Het kavelaanbod

Kavels Achter de Duinen bestaat uit 60 zelfbouwkavels met oppervlakten van circa 350 tot 800 m². De kavels gaan gefaseerd in verkoop. De tuinligging van alle kavels is wisselend en grotendeels aan het water. Door de royale oppervlakten is op een mooie dag altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. Verkoopfase 1 telt 19 kavels. Ga aan de slag met uw architect en realiseer op deze unieke locatie nabij de kust een huis waar u altijd al van gedroomd hebt.

Over de start verkoop

Op 18 januari 2023 is het bestemmingsplan Westmade-Noord onherroepelijk geworden waardoor het plan Kavels Achter de Duinen tot uitvoering kan worden gebracht. Het streven is in het 1e kwartaal van 2023 in verkoop te gaan met fase 1. Om op de hoogte gehouden te worden is het belangrijk dat u zich aanmeldt én uw eigen account aanmaakt via de button AANMELDEN. Dan weet u zeker dat u altijd het laatste nieuws als eerste ontvangt en kunnen we u als eerste informeren over de start van de verkoop.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en van de start verkoop van Kavels Achter de Duinen? U kunt zich vrijblijvend aanmelden als geïnteresseerde op deze website via onderstaand formulier. Wanneer u bent aangemeld wordt u als éérste geïnformeerd. U maakt dan uw eigen account aan waarmee u vanaf start verkoop uw kavelvoorkeuren aan kunt geven.

Bent u reeds ingeschreven als woningzoekende in de Gemeente Westland? Dit is een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor een kavel, inschrijven doet u hier.

Vragen?
Heeft u op dit moment al vragen, dan kunt u deze – na het aanmaken van een persoonlijk account – stellen in uw account omgeving. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk reactie.

Deze website wordt binnenkort uitgebreid met verkoopinformatie over de Kavels Achter de Duinen.