Locatie

Wonen aan de zee, bij strand en duinen en het park om de hoek

De 60 zelfbouwkavels komen tussen de Haagweg, Plaats Langeveld en de Oorberlaan in Monster. Een werkelijk unieke plek in vele opzichten. Nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied de mogelijkheid geboden om zelf een droomhuis te bouwen op een kavel. Kies voor een sportief, ontspannen buitenleven in een huis naar eigen ontwerp.

Winkels en scholen in de buurt

Het centrum van Monster ligt op fietsafstand. Ideaal voor de boodschappen én de kinderen kunnen hier naar school. In Monster alleen al zijn 4 basisscholen (waaronder een Montessorischool) en in het nabijgelegen ‘s-Gravenzande, Naaldwijk en Den Haag is ook volop keuze in middelbare scholen. Voor de ‘kleintjes’ zijn er ook in Loosduinen mogelijkheden. Gaan uw kinderen studeren? In de buurt bieden Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam volop studiemogelijkheden, zelfs als de voorkeur uitgaat naar een internationale school. 

Het is hier ook heel groen

Kavels Achter de Duinen is niet alleen maar strand, zee en duinen. Park Madestein en Landgoed Ockenburgh liggen ook heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wandelen en de rijke historie van het gebied te proeven. 

Sporten en recreatie

Paardrijden, kiten, surfen, zwemmen of simpelweg op een handdoekje genieten van het zicht op de zee. Lekker wandelen door de duinen, uren langs het strand slenteren en fietsen of skaten tot voorbij Den Haag. Het kan hier allemaal! Er is een geweldig netwerk van recreatieve wandel- en fietsroutes.

De kavels

Zelf een huis ontwerpen en laten bouwen is een fantastisch en intensief proces dat veel voldoening geeft én waar veel bij komt kijken. U wordt voor korte tijd ‘projectmanager’ en moet dus budget, planning en kwaliteit bewaken. Gelukkig zijn er allerlei professionals die veel werk en zorg uit handen kunnen nemen.

Veel gestelde vragen

Begint u enthousiast te worden en wilt u meer weten? De meest gestelde vragen zijn in een lijst gevat en voorzien van antwoorden. U vindt de FAQ’s hier.