Skip to main content

Op donderdag 9 maart organiseert Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) tussen 17.00 en 18.30 uur een speciale informatiebijeenkomst voor belangstellenden van het project Kavels Achter de Duinen in Monster. In het plan tussen de Haagweg, Oorberlaan en Plaats Langeveld worden 60 zelfbouwkavels aangeboden, waarop kopers een zelf ontworpen woning kunnen (laten) bouwen. Tijdens het event is het tevens mogelijk de kavels van verkoopfase 1 op de bouwlocatie te bezichtigen.

De verkoop van fase 1 bestaande uit 13 kavels is onlangs gestart. De kaveloppervlakten variëren vanaf 365 m2 tot circa 850 m2. Tijdens de informatiebijeenkomst worden belangstellenden uitgebreid geïnformeerd over het beschikbare kavelaanbod en over wat er komt kijken bij het kopen van een kavel en het zelf bouwen van een huis. Tevens is er informatie over het beeldkwaliteitsplan Westmade-Noord waarin o.a. de richtlijnen voor de architectuur zijn vastgelegd en welke (ontwerp)procedures je moet doorlopen. Voor potentiële kopers die voor de eerste keer zelf gaan bouwen worden ook de financiële vraagstukken die er bij het bouwen van een eigen huis komen kijken toegelicht.

Kavelevent op 9 maart vanaf 17.00 uur
Het kavelevent vindt plaats op donderdag 9 maart a.s. van 17.00 – 18.30 uur op het kantoor van OBWZ aan de Haagweg 33 D1 in Monster. De adviseurs en makelaars van Borgdorff Makelaars en Olsthoorn Makelaars en het team van OBWZ zijn aanwezig om belangstellenden te informeren. De verkoop van fase 1 is gestart op woensdag 8 februari jl. Online inschrijven is mogelijk tot woensdag 15 maart a.s. 8:00 uur. De entree van de bouwlocatie van fase 1 bevindt zich aan de Haagweg ter hoogte van huisnummer 129 in Monster. De bouwlocatie is tijdens het kavelevent speciaal geopend voor bezoekers.

Aanmelden voor 9 maart
Om inzicht te krijgen in het aantal bezoekers op 9 maart kunt u zich vrijblijvend aanmelden door een mail te sturen naar info@kavelsachterdeduinen.nl ovv: kavelevent 9 maart, uw naam, woonplaats en het aantal personen.

 

Leave a Reply