Skip to main content

De verkoop van de 13 kavels in fase 1 van Kavels Achter de Duinen is gestart. De kavels staan vanaf nu online met de kenmerken en koopsommen. Via de interactieve kavelkaart is het mogelijk het beschikbare aanbod te bekijken. Belangstellenden kunnen voor maximaal 5 kavelnummers inschrijven.

Voor elke kavel is een uitgebreid kavelpaspoort opgesteld. Dit is beschikbaar bij elk kavelnummer onder het AANBOD op de website. Het Beeldkwaliteitsplan Westmade-Noord geeft informatie over de randvoorwaarden van de architectuur en uitstraling van de woningen. Alle stappen die een kavelkoper moet doorlopen én de complete kavelkaart zijn te vinden op de pagina KAVELS.

ONLINE INSCHRIJVEN

Vanaf nu is het mogelijk om online in te schrijven voor de kavels in fase 1. Hoe werkt het:

  • Via het aanmeldformulier op de website wordt een persoonlijk account aangemaakt, let op dit is nodig om in te kunnen schrijven
  • Tevens is de belangstellende ingeschreven bij de gemeente Westland als woningzoekende voor een nieuwbouwwoning via het registratiesysteem van de gemeente Westland
  • Het complete kavelaanbod van fase 1 is te bekijken de pagina AANBOD
  • Er kunnen maximaal 5 kavelvoorkeuren worden geselecteerd
  • Via uw persoonlijke account wordt het digitale inschrijfformulier met kavelvoorkeuren ingevuld
  • Is alles ingevuld, dan kan de inschrijving worden bevestigd
  • Het tussentijds aanpassen van de voorkeuren is mogelijk in de persoonlijke account omgeving.

KAVELEVENT OP 9 MAART VANAF 17.00 UUR
Op donderdag 9 maart organiseert OBWZ vanaf 17.00 tot 18.30 uur een bijeenkomst op het kantoor van de Westlandse Zoom aan de Haagweg 33D1 in Monster. Het makelaarsteam van Borgdorff Makelaars en Olsthoorn Makelaars geeft uitgebreide informatie over het kavelaanbod in fase 1 en over het bouwen van een eigen huis. Tevens het mogelijk een bezoek te brengen aan de bouwlocatie van fase 1. Belangstellenden die via het aanmeldformulier een persoonlijk account hebben aangemaakt, ontvangen binnen enkele weken automatisch een nieuwsbrief met de uitnodiging voor het event.

DEADLINE INSCHRIJVING FASE 1
De deadline voor de inschrijving voor fase 1 is op woensdag 15 maart a.s., 08.00 uur. Vanaf de deadline zijn de voorkeuren definitief en kan er niet meer worden gewijzigd. De toewijzing vindt plaats door Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ), op basis van het woningzoekendesysteem van de gemeente Westland. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met eerste voorkeur(en). Wordt een van de 13 kavels aan een kandidaat toegewezen dan ontvangt deze uiterlijk 20 maart 2023 bericht.

Leave a Reply