Skip to main content

Op zaterdag 25 november organiseert Ontwikkelings Bedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) tussen 11.00 en 13.00 uur een informatiebijeenkomst in verband met de (online) start verkoop van Kavels Achter de Duinen Fase 2. De adviseurs en makelaars van Borgdorff Makelaars en Olsthoorn Makelaars geven uitgebreide informatie over het kavelaanbod in fase 2 en over het bouwen van een eigen huis. De stedenbouwkundig ontwerper geeft middels een presentatie een toelichting op de richtlijnen van het Beeldkwaliteitsplan Westmade-Noord. Alle belangstellenden zijn van harte welkom op het projectbureau van OBWZ aan de Haagweg 33 D1 in Monster. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan de bouwlocatie aan de Haagweg – entree ter hoogte van huisnummer 129 – waar de kavels van fase 2 met linten zijn gemarkeerd.

Online verkoop gestart (en deadline inschrijving)
Op maandag 20 november 2023 is de online verkoop van fase 2 gestart. Deze fase bestaat uit 9 kavels met oppervlakten van 354 m2 tot 403 m2 met een tuin aan het water. De koopsommen starten vanaf € 398.850 v.o.n. Toewijzing van de kavels vindt plaats op basis van het gemeentelijke registratiesysteem woningzoekende (nieuwbouw koopwoning) van de gemeente Westland (inschrijving is een vereiste bij de toewijzing). De deadline voor de inschrijving voor fase 2 is woensdag 13 december a.s. om 12.00 uur. De verkoopdocumentatie van fase 2 is te raadplegen via de pagina AANBOD.

Bekijk hier de presentatie beeldkwaliteitsplan Westmade-Noord

Inschrijven, maak een persoonlijk account aan
Het inschrijven voor een van de 9 kavels kan via het aanmaken van een persoonlijk account. Alle belangstellenden die zijn ingeschreven worden automatisch op de hoogte gehouden via online nieuwsbrieven.

Bijzondere locatie
Plan Kavels Achter de Duinen grenst direct aan Nationaal Park Hollandse Duinen en ligt tegenover de watertoren van duingebied Solleveld. Elk kavel binnen het plangebied beschikt over een uniek kavelpaspoort waarin de kavelkenmerken, informatie over de ligging en de bebouwingsmogelijkheden worden toegelicht. De kavelpaspoorten zijn te vinden bij elk kavelnummer. Verder geeft deze website informatie over de locatie, het beeldkwaliteitsplan, het complete kavelaanbod en over het zelf bouwen van een huis. Middels een stappenplan wordt uitgelegd hoe het kopen van een kavel in z’n werk gaat.

Leave a Reply